Gülden Gelen Güzellik

Gül , heralde onu sevmeyeniniz yoktur.Kokusu , duruşu , dikenlerin arasındaki eşsiz güzelliğiyle yıllarca şiirlere, şarkılara , sevgilere konu olmuştur. Peki Gül kozmetik ürünü olarak kullanılırmı ?



Gül suyu yıllarca hem tıp hemde güzellik alanlarında kullanılmıştır. Belki annelerimizin anneannelerimizin ciltlerindeki berraklık , pürüzsüzlük ve güzellik doğal ve sade ürünler kullanmalarından kaynaklanmıştır.
Gül suyu , gül yapraklarından elde edilen bir üründür ve sağlık açısından herhangi bir yan etkisi yoktur bu yüzdendirki gül suyunu tatlılarımızda da kullanmaktayız. Tarihdeki en önemli güzellik temsilcilerinden biri olan Kleopatranın  vazgeçilmez güzellik iksiri olan gülün , antibakteriyel , yatıştırıcı , tedavi edici ve dinlendiri özellikleri vardır.Özellikle cildimiz için gerekli olan A,B,C,D,E gibi vitaminler açısından oldukça zengindir.Cildi inanılmaz derecede yatıştırır cilt enfeksiyonlarını tedavi eder, siyah noktalardan kurtulmamızı sağlar cilde gelen kan akımını hızlandırdığı için saç derisindede inanılmaz faydalar sağlar.Gül suyu cild ph değeriyle en uyumlu toniktir.

Peki gül suyunu nasıl kullanmalıyız.Piyasalarda gül suyunun şampuan,köpük,krem,sabun ve parfüm gibi çeşitli formlarını bulabilirsiniz. Ama içerdikleri gül oranları tabiki tartışılır bu yüzden eğer imkanınız varsa , Isparta otogarına uğramanızı tavsiye ederim oradan alabileceğiniz % 100 orjinal gül suyu yada gül yapraklarını ( evde kendiniz gül suyu yapabilirsiniz) cildinize tonik olarak kullanabilir ve cilt problerinizden gayet doğal , ekonomik şekilde kurtulabilirsiniz.

Gül güzelliktir.



Etiketler : gül suyu tonik,rose water tonic,how to use rose on skin,gül suyunun cildimize faydalari,gül suyu tonik,gülden gelen güzellik 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Kokos ile Moda All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes