Beauty Blender Mucizesi

beautyblender
Selam kızlar , bugün sizlere özellikle Amerika da satış rekorları kıran bir üründen bahsedeceğim , "Beauty Blender". Fondöten ve kapatıcı hatta allık , krem gibi , ürünlerinizi cildinize pürüzsüz bir şekilde uygulamanıza yarayan beauty blender gerçekten inanılmaz bir ürün. Bir çok hollywood make up artisti tarafından tercih edilen ürün gerçekten beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Özellikle fondöten uygulamalarında mükkemmel bir sonuç elde ediyorsunuz.Ne fırça izleri,ne orantısız dağılım nede kalıp gibi duran bir fondöten,tamamen cildinizle bütünleşiyor. Şimdi aşağıdaki resimlerde uygulamasını anlatacağım.Ürün nerden aldığıma gelince, bir internet sitesinden sipariş ettim ve Amerikada ki fiyatının neredeyse yarısına,dileyenlere emailden mesaj atarak site adresini verebilirim.

Beauty Blender Uygulanışı

Öncelikle elimize içi su dolu bir bardak alıyoruz ve süngerimizi tamamen her tarafı ıslanıcak şekilde 1-2 dakika bardağımızın içerisinde bastırıyoruz.
beautyblender3beautyblender2

Tamamen ıslandıktan sonra, çıkarıp süngerimizi sıkıca sıkıyoruz süngerimiz birazcık büyüyecek ve artık uygulamamıza geçebiliriz.



Uygularken , dilersek fondötenimizi beauty blenderın üzerne alıp , dilersekte uygulayacağımız bölgeye sıkıp öyle dağıtabiliriz.Şimdi size önce uygulamadan önceki ve sonraki resimleri paylaşıyorum .

Uygulamadan önce ,
beautyblender7

Kapatıcı uyguladıktan sonra,
beautyblender6

Fondöten uyguladıktan sonra,
beautyblender5

Evet gördüğünüz gibi gayet doağl ve hoş uygulama sağlıyor, sanki kendi cilt renginiz gibi.Unutmayalım, kullanacağımız fondötenin kalitesi ve cildimizle uyumluluğuda çok önemli.

Şimdilik hoşçakalın...





Etiketler : beauty blender, beauty blender fondöten süngeri, beauty blender nasıl uygulanır, how to use beauty blender

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Kokos ile Moda All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes