Bizim neyimiz eksik kızlarrr ?

Merhaba kızlar, öncelikle bloğuma hoş geldiniz :) Profesyonel olarak makyaj ve güzellik uzmanlığı yapmaktayım bu yüzdende bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim.İnanın çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır lafı tam biz türk kadınları için söylenmiş , kendimize bakmıyoruz , eş, çocuk , aile, mutfak , temizlik ,ütü , iş güç derken kendimizi ne kadar ihmal ettiğimizin farkındasınızdır ?
Oysa , bir cok bayan bunu başarabiliyor biraz üşengeçliğimizden birazda hayat şartlarının piskolojimize olan negatif etkilerinden dolayı kendimizi salmak bize çok kolay geliyor. Bloğumda , makyaj ve güzellik alanında kullandığım ürünlerin deneme ve yorumlarını ( bu konuda çok dürüstümdür ), evde kendi kendinize yapabiliceğiniz güzellik sırlarını , kilo kontrolunden aynaya nasıl olumlu bakabileceğinize dair bir cok bilgiyi aktarıcam siz sevgili okurlarıma.

Evet hergün yeni bir bilgiyle karşınızda olucam lütfen öğrenmek istediğiniz konuları yorumlarınızda yazın, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağımmmmmmmm öpüyorum nanaktan

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Kokos ile Moda All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes