Sivilcelerden Nasıl Kurtuluruz ? Sivice ve Lekelere Kesin Çözüm!


Selamlar, başlıktanda anlayacağınız gibi  sivilce problemi yaşayanlara kesin çözüm diyebileceğim kadar yaklaştığım ve sonuçlarını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım bir tedavi uyguluyorum kendime daha önce sizlere aspirin ve bal maskesi ile sivilcelere çözüm isimli bir yazı hazırlamıştım dilerseniz o yazıma buradan ulaşabilirsiniz . yaklaşık bir ay geçmesine rağmen çok güzel sonuçlar aldım . Sivilcelerden nasıl kurtulururuz diye yıllardır gitmediğiniz doktor kullanmadığınız ürün kalmamıştır belkide. En iyi sivilce kremi ? ,En iyi sivilce ilacı , en iyi sivilce maskesi , sivilceler için kesin çözüm gibi bir sürü ürün görmüşsünüzdür internette , eczanelerin camlarında, aktarlarda vs vs. Tabiki olumlu sonuç alanların yanında hüsrana uğrayanlarda vardır malesef. İşte ben bu noktada bir deneme yapmak istedim ve şimdi size onu anlatıyorum .Yalnız yazımın başında uyarmak istiyorum herhangi bir sağlık problemi olan veya krem vs gibi kullanacağımız ürünlere alerjik tepki gösterebilecek cilt tipine sahip olan arkadaşlarımızın lütfen kullanmadan önce bir doktora görünmelerini ve doktor tavsiyesinde denemelerini rica ediyorum .


Gelelim kullandığım ürünlere; bu tedavi süresince kesinlikle kozmetik ve pahalı ürünlere para vemerdim bir şey dışında "Lush " mağazalarından aldığım "Herbalisim " isimli peeling ürünü .Ürün hakkındaki yorumlarımı kısa bir süre sonra paylaşaağım .


1-Cleosin T Solisyon
2-Expigment  Krem ( leke acıcı)
3-Locoid Lipo Krem ( bakteri ve parazitlerin neden oldugu deri sorunları )
4-Acnelyse Krem ( sivilce soyucu)
5-Bepanthen Krem ( cilt yenileyici)
6-Madecassol Krem ( cilt yenileyici ve koruyucu )
7-Lush Herbalism Peeling ( siyah nokta ve leke için birebir )
8-Kükürtlü Sabun ( cilt temizliği için)

Ürünleri nasıl kullandığıma gelince;

Öncelikle bu uygulama hergun sadece gece yatmadan önce yapılıcak cünkü kullandığımız ürünlerin içerisinde renk açıcı ve sivilce soyucu ürünler var bunları gündüz güneş ışığında kullanmamız tehlikeli olabilir o yüzden sadece akşamları kullanıyoruz.

Cildimizi cilt yıkama süngerleri vasıtasıyla iyice yıkayıp temizledikten sonra kuruluyoruz ve Cleosin T solisyonu sorunlu bölgelerimizi uyguluyoruz siyah nokta sorunu olan bölgelerede uygulayabilirsiniz.
yarım saat bekledikden sonra temiz bir pamuk yardımıyla hafifce suyla nemlendirerek cildimizi siliyoruz. ve Expigment, Locoi , Acnelyse, Madecassol Kremlerini çok az bir oranda pirinç tanesi kadar sıkıp karıştırıyoruz; sivilcelerimizin ve lekelerimizin üzerine sürüyoruz .Unutmayın kremleri karıştırdıktan sonra elimizdeki ürün cok az nohut büyüklüğü kadar olucak , lütfen yüzünüze boca etmeyin faydasından çok zararını görürsünüz.Ve dinleniyoruz sabah kalktığımızda cildimizi yıkadıkdan sonra bepanthene nemlendiricimizi sürüyoruz ve eğer dışarı çıkıcaksak mutlaka güneş kremi kullanıyoruz.

Ben bu uygulamayı yapmaya başlayalı yaklaşık 1 ay oluyor , çok ciddi faydasını gördüm ve çok olumlu yorumlar aldım.Lütfen 2.3. günden hemen bir mucize beklemeyin en az 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyor ve düzenli kullanmanız gerekiyor tabi bazı kronik durumlarda bu süre dahada uzun olabilir.Çok kısa bir süre sonra burdan cildimin resimlerini paylaşacağım ve sizde öncesi ve sonrasını görüp daha iyi fikir edinebilieceksiniz. Sağlıkla kalın ;)


Etiketler : Sivilcelere kesin çözüm , sivilcelerden nasıl kurtuluruz, expigment sivilce tedavisi, bepanthene sivilce leke kullananlar, locoid sivilce tedavisi kullananlar, acnelyse sivilce ve leke tedavisi kullananlar, madecassol cilt lekeleri ve sivilce tedavisi kullananlar, lush herbalism sivilce ve leke peelingi kullananlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Kokos ile Moda All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes