Sivilcelerden Nasıl Kurtuluruz ? Evde Sivilce Maskesi -1



Herkese kucak dolusu sevgiler, biraz ara verdim biliyorum ama dopdolu yeni bilgilerle karşınızdayım. Bu arada facebook sayfamızıda yayına soktuk ve çok kısa sürede ulaştığımız takipçi sayısı için hepinize çok teşekkür ederim.

Şimdi bugün sizlere sivilcelerimizden nasıl kurtuluruz ve evde sivilcelerimiz için yapabileceğiniz maske tarifi vereceğim. Yalnız öncelikle şunu belirtmekte yarar var her sivilce yüzeysel birşey değildir bazı sağlık problemlerinden kaynaklanıyor olabilir yahut her cilt tipinin vereceğim maskeye aynı tepkiyi göstermesini bekleyemeyiz. Bunun için eğer kronik sivilce problemi yaşıyorsanız lütfen öncelikle doktorunuza görünün. Ayrıca bu maske ayda 1-2 kez yapılması gereken bir maske lütfen daha fazla yapmayın .Hem cilt alışmış olur hemde herşeyn fazlası zarar :) bir uyarı daha yapayım sivilcelerimizi ASLA sıkıp patlatmıyoruz !
Aspirin maskesinin faydası nedir ?Aspirin içerisinde bulunan salsilik asit sivilce ve leke tedavisinde kullanılmaktadır bunu bir çok markada görmüşsünüzdür.Oyuzden sivilcelerimizden kurtulmak için aspirin bize bu noktada çok yardımcı olucaktır.Şimdi geçelim tarifimize ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Kokos ile Moda All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes