Beauty Blender Mucizesi

beautyblender
Selam kızlar , bugün sizlere özellikle Amerika da satış rekorları kıran bir üründen bahsedeceğim , "Beauty Blender". Fondöten ve kapatıcı hatta allık , krem gibi , ürünlerinizi cildinize pürüzsüz bir şekilde uygulamanıza yarayan beauty blender gerçekten inanılmaz bir ürün. Bir çok hollywood make up artisti tarafından tercih edilen ürün gerçekten beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Özellikle fondöten uygulamalarında mükkemmel bir sonuç elde ediyorsunuz.Ne fırça izleri,ne orantısız dağılım nede kalıp gibi duran bir fondöten,tamamen cildinizle bütünleşiyor. Şimdi aşağıdaki resimlerde uygulamasını anlatacağım.Ürün nerden aldığıma gelince, bir internet sitesinden sipariş ettim ve Amerikada ki fiyatının neredeyse yarısına,dileyenlere emailden mesaj atarak site adresini verebilirim.

Beauty Blender Uygulanışı

Öncelikle elimize içi su dolu bir bardak alıyoruz ve süngerimizi tamamen her tarafı ıslanıcak şekilde 1-2 dakika bardağımızın içerisinde bastırıyoruz.
beautyblender3beautyblender2

Tamamen ıslandıktan sonra, çıkarıp süngerimizi sıkıca sıkıyoruz süngerimiz birazcık büyüyecek ve artık uygulamamıza geçebiliriz.

Siyah Noktalar İçin Loreal Pure Zone


Selam kızlar, daha önce size siyah noktalarınızla evde nasıl başa çıkacağınıza dair maske tarifi vermiştim .Dilerseniz buradan inceleyebilirsiniz .Şimde de size günlük kullanım için çok sevdiğim bir ürünü tanıtmak istiyorum .Çoğunuz biliyorsunuzdur belki yada marketlerde raflarda görmüşsünüzdür.Loreal Pure Zone.
loreal Pure Zone

Yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak kullanıyorum.Kesinlikle siah nokta ve sivilce oluşumunda son derece etikili bir ürün. 2.si bir arada olan ürünü hem peeling hemde maske olarak kullanabiliyorsunuz. İçerisindeki granüller ve mint sayesinde hem cildiniz ferahlıyor hemde siyah noktalarınızdan arınmış oluyorsunuz.Yalnız çok nazikçe kullanmak gerekiyor çünkü dediğim gibi çok etkili bir ürün ve eğer sert ovalanır ise ciltte hafif tahrişler yapabilir. Günlük kullanım için uygun olup bende 3 günde bir yapmanız yeterli olacatır. Eğer maske şeklinde kullanmak isterseniz, yine yüzünüze sürüp 10 dakika kadar bekletebilirsiniz.

Angelina Jolie Göz Makyajı(Cat Eyes) Nasıl Yapılır ?

Selam kızlar Angelina Jolie makyaj tekniklerine devam ediyoruz.Daha önce size nasıl angelina jolie dudaklarına nasıl sahip olabileceğinize dair teknikleri sizinle paylaşmıştım ,dilerseniz buradan bakabilirsiniz.Angelina Jolie 'nin makyajının en önemli özelliği oldukça doğal tonlar kullanmasından kaynaklanıyor.Şimdi size Angelina jolie cat eyes makyajını uygulamalı bir şekilde anlatacağım .Önce videomuzu izleyelim, videonun hemen altında, kullandığım malzemeler ve adım adım işlemleri anlatacağım.
Angelina Jolie Cat Eye Video


Angelina Jolie Dudaklarına Sahip Olun !!!

  Selam kızlar, bugün aldığım bir mail dolayısı ile Angelina Jolie dudakları ile  ilgili bir video hazırlamaya ve yayınlamaya karar verdim .Herkesin yakından takip ettiği Angelina, kusursuz dudaklara sahip bir çok kadın onun dudaklarına sahip olmak için can atıyor. İşte Angelina Jolie dudaklarına sahip olmanız için işinize yarayacak ip uçları ve uygulamalı videosu :D
Öncelikle unutmayın ki Angelina Jolie dudak makyajında genellikle şeftali ve pembe tonlarını tercih ediyor , makyajını gayet doğal uyguluyor.Şeftali ve Pembemsi tonların geçiş yoğunluğu daha yumuşak olduğundan dudağımızı kesin çizgilerle kesmiyor ve daha dolgun bir görünüm elde etmemiz sağlıyor.
Gelin önce hep beraber videomuzu izleyelim.Videonun altında, hangi malzemeleri kullandığımı ve neler yaptığımı açıklayacağım

Angelina Jolie Lips 


Koyu Tenliler Nasıl Makyaj Yapmalı Tavsiyeler

Selam kızlar , koyu teni buğday ten makyajı ve püf noktalarıyla devam ediyoruz.Koyu tenli bayanlar makyaj konusunda en şanslı kişilerdir.Çünkü doğru makyaj tekniklerini uygularsak ve doğru makyaj renklerini seçersek , koyu ten makyajı çok güzel gösterir.Peki ama koyu tenliler hangi renkleri tercih etmeli ve nasıl bir makyaj uygulamalı.

Fondöten Nasıl Uygulanır ?


  Bir önceki yazımda fondöten seçimi hakkında size yardımcı olacak bazı bilgiler vermiştim.Fodöten seçimiyle ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz.Unutmayalımki cmakyaj yapmak bir sanattır ve uygun renkler bir araya getirilmezse ortaya güzel bir iş çıkmaz.Şimdi is size doğru fondöteni bulduktan sonra nasıl uygulayacağımızı anlatacağım. Yukarıdaki resimde fondöten alırken kullanılan ingilizce isimlerinin cilt üzerindeki renklerini görebilirsiniz.Fondöten uygulamasından önce bir kaç püf noktası paylaşalım.
Eğer ;

Cilt Tipine Uygun Fondöten Nasıl Seçilir ?

   Selam Sevgili okurlarım , şimdi tüm bayanların sıklıkla karşılaştığı bir soruna değinmek istiyorum . Cilt rengimize uygun fondöteni nasıl seçebiliriz ? veya fondöten seçerken nelere dikkat etmemiz gerekir püf noktaları nelerdir ? Sabredip yazımı sonuna kadar okursanız kusursuz fondöteni elde edebilirsiniz.
  Bir çoğumuz büyük bir iştahla satın aldığımız fondöteni eve gelip uyguladıktan sonra hüsrana uğrarız , beğenmeyiz . Bunun en büyük nedenlerinden birisi fondöteni alırken sadece bileğimizin iç kısmına uygulamamız ve karar vermemizdir.Oysa maruz kaldığımız ışık,ortam , güneş vs. gibi etkilerden dolayı cildimizin her noktasında homojen bir renk dağılımı olmayabilir. Bunun için kesinlikle fondöten seçimimizi acele yapmamamız gerekmektedir.Öte yandan bir çok bayan şu cümleyi sık sık söyler, " orda uyguladıklarında , çok güzel durmuştu , ama şimdi alakası yok" .Bunun nedeni ise fondöteni uyguladıkları ortamın , gün ışığı ortamı olmayıp genellikle mağaza veya özel stand ışıklandırmaları altında olmasıdır.Özellikle florasan ışıklı ortamlarda cilt rengi soluk durduğundan , fondöten uygulaması sonrasında yanıltıcı bir canlılık ve parlaklık oluşur. Peki ama fondötenimizi nasıl seçicez ? İşte işinize yarıyacak bilgiler ve ip uçları .
Konuyu çok uzun bulabileceğinizin farkındayım ama bir iş yapıyorsak tam yapalım ve bir seferde hem cilt rengimizi , hem cilt tipimizi hemde cilt durumumuzu belirleyip  bundan sonra yapacağımız alışverişlerimizde hüsrana uğramamalıyız .

Resminizi Yükleyin Size Uygun Saçınızı Bulun(online saç programı/ online makeover )

Evet kızlar inanmayacaksınız ama , artık saçlarınızı boyatmadan veya kestirmeden şekil verdirmeden önce size yakışıp yakışmadığını görebilir kararınızı ona göre verebilirsiniz . Online olarak seçtiğiniz saç modellerinizi resminizi yükleyerek deneyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken http://www.taaz.com/profile/home/private/kokosilehersey.html#pg=0 sitesine üye olup makeover kısmını seçip oradan uplouda tıklamak ve resminizi yüklemek. Daha sonra cildinize fondotenler, dudağınıza ruj, göz makyajı , lens ve saçları resminiz ürzerinde görebilirsiniz.

Avene Cilt Bakım Seti Kullanıcı Yorumlarım

Selam kızlar , cilt bakım konusuna devam ediyoruz. Şimdi size geçen sene tanıştığım , kullanmakdan ve kullanan insanların yorumlarından çok memnun olduklarını bildiğim bir ürünü paylaşmak istiyorum.
"AVENE" geçen sene eczacı bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştım , çok güzel anlatmıştı önce emin olamadım testerlarını verdi bana denedim ve hiç vakit kaybetmeden setini aldım neden ?
kokosilemakyajveguzellik.blogspot.com
Çünkü Avene tamamen termal su içerikli , cildinizi yormayan ve gerçekten düzenli kullanmım sonucunda tedavi edebilen bir ürün.Hassas ciltler için birebir. İçerisindeki termal su , cildinizin kaybettiği mineral ve vitamin dengesini ssağlamakla birlikte , bir çok firmada gördüğümüz , ürünleri kullanmayı bıraktığımız zaman cildimizin eski haline dönmesi riski taşımayan bir firma. Cilt bakım seti Temizleme jeli,peeling etkili nemlendiricili maske, gece kullanım nemlendirici jeli ,gündüz kullanım nemlendirici kremi ve termal su destekli tonikten oluşuyor yanlış

Siyah Noktalardan Nasıl Kurtuluruz ?

 Selam Sevgili Okurlarım , bebeğimden fırsat buldukça hazır işede ara vermişken bilgileri aktarmaya devam ediyorum. Umarım işinize yarar bilgiler paylaşabiliyorumdur.
Bugün Cilt bakımında siyah nokta problerine değinmek istiyorum. Bir çok bayanın korkulu rüyası , kimine göre sıkılması kimine görede sıkılmaması gereken siyah noktalar, benim kanaatime göre cildimizden temizlenmesi kesinlikle gereklidir.Çünki zamanla sivilce oluşumuna neden olabileceği gibi bazı bakterilerin çoğalmasına neden olarak iltahap oluşumunada neden olabilir. Peki siyah nokta ( komedon ) neden oluşur ?
Devamı için başlığa tıklayın ...

Evde Bakım Kürü Nasıl Yapılır Tarifi -2

Çok geçmeden ikinci bakım kürümüzüde yayınlıyorum kızlar çok hızlıyım demi hehehe :) Geçen kürümüzde cildimizdeki ölü deri

yi temizlemiş ve pirinç suyunu tonik olarak kullanmıştıuk hatırlarsanız.Bu kürümüzde cildimizin ihtiyacı olan parlıklık ve canlılığa devam ediyoruz. Şunu söylemeliyimki unutmayalım cildimiz ve saçımızla ilgili dıştan yaptığımız işlemler her zaman işe yaramayabilir çünki her insanın ihtiyacı farklı farklıdır. Cilt veya problerimiz sağlıkla ilgili sorunlardanda kaynaklanıyor olabilir o yüzden mutlaka yılda 1-2 kez kan değerlerimize baktırmanızı öneriyorum .Birde cilt için su çok önemlidir.Ben doğum yaptığım zaman sütüm bol olsun diye sık sık süt içmiştim hatırlıyorum cildimde ve saçımda ciddi değişiklikler olmuştu üçünkü normelde günde 3-4 bardak suyu zor zar içen birisiydim.Eğer su içmiyorsanız hem saçınızla , hem cildinizle hemde kilonuzla ilgili sıkıntılar yaşamaya bir adım yaklaşmışsınız demektir.

Evde Cilt Bakım Kürü Nasıl Yapılır Tarifi-1

Evet zaman geçmeden ilk tarifimle başlayacağım , bu kürlerin arkası geleceğinden , 1-2-3 diye numaralandıracağım bunun nedeni , sıfırdan cilt bakımına başlıyoruz , lütfen cildi alerjiye duyarlı veya aşırı hassas kişilerin , vereceğim kürlerdeki maddelere duyarlılığını test edip ondan sonra uygulamaya geçsin....kaş yapalım derken göz çıkarmayalım maazallah :D

Temizleme ve Canlandırma : Salatalık-Pirinç Suyu Maskesi 
Malzemeler 


*Yarım çay bardağı beyaz pirinç
*1 adet büyük boy salatalık
*1 yemek kaşığı kaşığı taze yoğurt
* Defne veya yüz için hazırlanmış olan kükürtlü sabun ( kendi özel temizleme jeli olanlar onuda kullanabilir )

Bizim neyimiz eksik kızlarrr ?

Merhaba kızlar, öncelikle bloğuma hoş geldiniz :) Profesyonel olarak makyaj ve güzellik uzmanlığı yapmaktayım bu yüzdende bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim.İnanın çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır lafı tam biz türk kadınları için söylenmiş , kendimize bakmıyoruz , eş, çocuk , aile, mutfak , temizlik ,ütü , iş güç derken kendimizi ne kadar ihmal ettiğimizin farkındasınızdır ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Kokos ile Moda All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes